Alla inlägg den 22 juni 2009

Av eva - 22 juni 2009 19:26

och jag vet inte vad jag ska göra. Mitt favoritprogram sändes för allra sista gången förra veckan. Snyft, snyft. Att se "Cityakuten" var ett absolut måste för mig!


Efter ett flertal säsonger så var det slut för "Cityakuten" på tv 3. Jag har sett nästan alla avsnitt, så nu känns det lite sorgligt.


För er som aldrig sett detta program, så handlar det om en akutmottagning på ett undervisningssjukhus i Chigago. Man har fått följa personalen som jobbar där och man har verkligen fått lära känna deras personligheter. Både de goda och dåliga sidor. Vissa patienter har dött, andra har överlevt. Det har varit både svåra fall och enklare fall, precis som det är på en akutmottagning. Men tyngdpunkten har legat på personalen, framförallt läkarna och sjuksköterskorna.


Fast lite tröst i bedrövelsen är: att imorgon börjar sommarens avsnitt av "Morden i Midsomer". Även "Allsång på Skansen" är ett måste på sommaren.


Har du något tv-program som du absolut måste se? Lämna gärna en kommentar och tala om vilket program du absolut inte kan missa.


Ha en bra kväll och njut av sommarvärmen som äntligen kommit. Kommit för att stanna hoppas jag. Kram 

Av eva - 22 juni 2009 19:25

Ingeting är omöjligt.

Det omöjliga tar bara

lite längre tid.

Ovido - Quiz & Flashcards