Direktlänk till inlägg 29 juli 2008

Badväder

Av eva - 29 juli 2008 16:56

Idag är det sjätte dagen i plurret! Eftersom jag är uppvuxen på/i vattnet, så är det ett måste att åka iväg till något bad när det är varmt ute.


Tre av dagarna har jag tillbringat vid mitt favoritbad. Det ligger cirka 15 kilometer från mig och det går relativt bra att ta sig dit med buss. Bussen dit stannar alldeles bredvid badplatsen, men när jag ska hem blir det en promenad på cirka 25 minuter till stora vägen.


En dag tillbringade jag vid ett bad här i stan. Där består botten av lera, så vattnet är väldigt grumligt och det ser inte så jättefräscht ut.


Gårdagen tillbringade jag vid ett nytt bad. Åkte iväg med en kompis och hennes två barn. Jättemysigt litet bad och perfekt för barnfamiljer. Vattnet var också jättefint.


Idag har jag tillbringat dagen vid hundbadet. En kompis ringde  imorse och frågade om jag ville följa med henne och hennes hund till badet. Det var ett evigt skällande och morrande samt hundar som sprang över filten och stoppade nosen i väskan. Men vattnet var varmt och skönt.


Hoppas ni alla har det bra. Kram

 
 
Christa

Christa

29 juli 2008 22:50

Hundbad, det hade Ozzy gillat.
Istället fick han spela in sina första filmer idag *fniss*
Finns på bloggen nu. Bara kortisar men iaf.
Natti natti
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helena

Helena

29 juli 2008 22:53

Jag blev lite full i skratt när jag läste om hundbadet. Kanske inte för det enbart egentligen, utan för kontrasten mot de tidigare dagars badställen.
Har själv ett favoritbadställe och det är Enlunda. Nästan som en egen liten pool, ja menar tjärn.
/Helena

http://www.marihelena.net

 
Leva

Leva

29 juli 2008 23:10

Ja rackarns vad det händer mycket vid ett hundbad. Nu har man provat det, inte något jag tänker göra ofta men för lillkillens skull kommer det ändå att bli fler ggr.
Jag älskar hundar...men inte såpass att jag vill ständigt ha dom springande runt mig, skällande och dyngsura så vattnet sprutar om dom...men men...lite småmysigt att studera de små liven...och glada är dom, de flesta *s* lillkillen var nöjd i alla fall...sovit i flera timmar ikväll.
Kram i stora varma lass

http://mininreresa.wordpress.com

 
Yvonne

Yvonne

30 juli 2008 05:50

Du verkar ha det riktigt mysigt....
Men hundbad lät ju inget vidare tycker jag som är lite hundrädd.
Å Lejon , han är hemma han och vaktar tror jag!
Ha det gott och njut av ledigheten.

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

30 juli 2008 10:36

Vi var till sjön härmomkvällen och då kom det en stor boxer farande upp ur vattnet, kissade på en tall så det skvalade och sedan gick han fram till oss skakade lite lätt så det stänkte och hälsade, sedan smet han vidare på halvön så husse hans fick springa efter... husse var inte så glad på sin hund kan man säga. Jag älskar hundar så för mig är det inte något problem att de kommer fram även om de våta, men de som är rädda kanske inte tycker det är så himla kul att en hund far upp ur spat. Hoppas allt är bra med dig och Lejonet i värmen. Jag ska gå och köpa mig en baddräkt så får vi se om vi kommer oss iväg till havet senare idag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

30 juli 2008 16:00

Varm dag igen.
Var nere och solade en stund vid sjön.
Där fanns tåbitare och mat tjyvar *fniss*
Ha en fin kväll
Christa

http://hissen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Ovido - Quiz & Flashcards