Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Här bor jag

Av eva - 29 november 2008 13:01


www.hitta.se hittade jag bilder på mitt hus. Och det ni ser här är entrén till min uppgång.  Jag bor en ½ trappa upp och har tyvärr inga fönster åt  detta håll. 


Vi är sex trappuppgångar i mitt hus och det ser ut som ett upp och nervänt L som är spegelvänt. I min länga är det fyra uppgångar och i den andra längan är det två uppgångar. Tillsammans är det 42 lägenheter.


Jag trivs jättebra där jag bor. Vi har en stor gemensam trädgård och närhet till fina strövområden. In till centrum går jag på 30-35 minuter.


Ett par minuters gångväg ifrån mig finns ICA, konsum, tobaksaffär som också fungerar som post, vi har också blomsteraffär, bank och ett mäklarkontor runt det lilla torget som finns här.


Det skulle vara väldigt roligt att få veta hur ni andra bor och hur det ser ut där. Så detta blir min utmaning till alla som vill anta den. Lämna gärna en kommentar om du antar den.


Ha en bra advents helg. Kram



 
 
Ingen bild

Charlotte

1 december 2008 08:08

Åh, vad kul! Jag vet inte om jag är beredd att anta utmaningen, jag är en fegis!
Vilken härlig advent du hade, läs om min som inte blev som jag hade tänkt - utan en total överraskning kanske inte direkt av den bra sorten.
Jag har varit jättedålig på att kommentera hos andra men jag har varit förkyld och är fortfarande lite snuvig. Ha en underbar vecka!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Ovido - Quiz & Flashcards