Direktlänk till inlägg 25 oktober 2008

Jag vill bara......

Av eva - 25 oktober 2008 15:18

.... säga ett stort tack för alla fina, uppmuntrande och stödjande kommentarer jag har fått sedan jag skrev att  tillvaron just nu är tuff. Så än en gång: ett stort tack alla kända och okända bloggvänner!


Sakta men säkert börjar jag känna att jag har fast mark under fötterna igen. Jag fortsätter att ringa på anonyma överätares telefonmöten i USA varje dag. Undra om USA också ändrar klockorna i natt?! Kanske någon här på bloggen kan ge mig svar?


För ett tag sedan skrev jag om en pojke på min skola som vi behöver hålla under ständig uppsikt pga hans hjärtsjukdom. Har frågat min rektor om vi personal som arbetar med honom kunde få en kurs i hjärt-lung-räddning, men det har inte skolan råd att låta oss få. Tre eftermiddagar i veckan har vi en tjej som jobbar på fritids enbart för att hålla koll på honom, en eftermiddag har jag och femte eftermiddagen är det en kollega till mig. Det är inget lätt jobb för han är en livlig och rörlig åtta-åring. På en sekund kan han vara borta.


Pojkens mamma berättade att han ska åka till Italien och opereras. De ska då operera in en defibrilator i honom. Denna ska då "skjuta" igång hans hjärta vid ett ev hjärtstopp. Låter lite läskigt tycker jag. När operationen blir av, vet dom inte. Men pojken och hans familj kan med kort varsel bli kallade till operation.


Ha en skön helg. Kram från mig och lejonet.

 
 
Dockmamman

Dockmamman

26 oktober 2008 05:32

Hoppas allt går bra för dig med matmissbruket...

Stackars familj och er med, vilket ansvar det skulle inte vara roligt om nått händer när skolan har ansvaret/Kram

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

26 oktober 2008 17:36

Hörde någonstans om ngn som fått en sån inopererad o det funkade visst bra.
Bara att hålla tummarna.
Kan tyvärr inte hjälpa dig med hur tiderna är i USA.
Hoppas det lättar lite i ditt matproblem med tiden. Vet att alla former av missbruk är svåra, men du är starkare än du själv tror.. Tror jag iaf, även om du kanske inte känner det själv alla gånger.
För att pigga upp dig kan du ju gå in o titta på lite kissemiss bilder hos mig idag

kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helena

Helena

27 oktober 2008 08:44

Oj, ja det lät avancerat när det gällde operationen för killen.
Det låter så jobbigt med matmissbruket och jag önskar dig all lycka och vill skicka en massa kämpa-på-kramar!!!!
/Helena

http://www.marihelena.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Ovido - Quiz & Flashcards