Direktlänk till inlägg 22 augusti 2008

Rapport från farbror doktorn.......

Av eva - 22 augusti 2008 09:50

som är en kvinna. Tant doktorn låter inte lika bra som farbror doktorn. Uttrycket kanske kommer från den tid då de manliga läkarna var i majoritet.


Ja igår var jag alltså hos  läkaren och idag har jag varit hos vampyrerna och tagit en massa blodprover. Jag är fortsatt sjukskriven på halvtid, i två månader till, sedan ska jag tillbaka till läkaren. Hon lovade att höra av sig om proverna visade något "konstigt", annars får jag reda på provsvaren vid nästa besök. Ska även iväg till neurologen inom en snar framtid. Min läkare hade fått en "beställning" på diverse blodprover de ville ha gjort innan jag kommer till neuro. Dessa prover togs idag och sedan skickan svaren till neuro på det stora sjukhuset, så att läkaren där har dessa när jag kommer.


Jag börjar mer och mer att acceptera tanken om att jag aldrig får reda på vad det är för fel med mig. Läkaren har vid flera tillfället sagt att det kan vara något som bara läker ut av sig själv och att vi aldrig får reda på vad det var. All fakta talar ju för att jag ej är allvarligt sjuk: jag mår rätt så ok, är egentligen bara trött, inga andra prover än sänkan är väldigt avvikande mot normalt, jag orkar jobba halvtid mm.


Önskar er alla en trevlig dag. Carpe diem och kram till er alla.

 
 
A-E

A-E

22 augusti 2008 10:27

Knepigt det där.
Ha en trevlig helg. Nu ska jag åter till min städning.
Kram

http://kattmamma.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

22 augusti 2008 10:30

Huga.. Jag avskyr vampyrerna. De har alltid svårt att hitta ngt blod hos mig.
Va jobbigt att må dåligt och inte kunna få reda på VARFÖR.
Efter att jag fick min fibro diagnos har läkarna en förmåga att skylla ALLT på fibron som de inte kan förklara på en gång.
Lite olustigt det också.
Hoppas du har en hygglig dag idag iaf vännen.
Tänker på dig
Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Helena

Helena

22 augusti 2008 15:40

Hua, jobbigt att gå omkring och inte veta varför man mår dåligt. En orsak finns det alltid, men det verkar vara så jobbigt idag att gå in på djupet.
Skönt ändå att höra att du orkar jobba deltid. Håller tummarna för att det verkligen går över. Men dålig sänka har man i regel av en anledning.
/Helena

http://www.marihelena.net

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

23 augusti 2008 11:25

Det er da enda godt at det tydeligvis ikke er noe alvorlig da:)
Sjekk xlinx sin blogg og se hva HENNES kattunge har tatt med seg hjem til mor!! Jeg trodde ikke min datter da hun ringte meg i går og fortalte det, men beviset er jo på bloggen...
God helg

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

24 augusti 2008 15:13

Låter inget bra det där men hoppas att du kryar på dig...

Kramar från mig

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Christa

Christa

25 augusti 2008 07:40

Vaknade och trodde inte mina ögon. Såg ut som om världen utanför mitt fönster var dränkt i lättmjölk. Det var verkigen otippat efter den vackra solnedgången jag fotade igår..
Hoppas du har det bra vännen

http://hissen.blogg.se

 
charlotte

charlotte

26 augusti 2008 07:33

Jag hoppas också att du kryar på dig med tiden. Ibland finns det mystiska tillstånd som inte ens doktorn rår på. Vi har sol hos oss idag i "grannbyn". Och ja vad ska man säga mer om dagen, träffat en kompis för en fika lite senare... fiol för yngsten så jag måste väl köra honom dit. Tror han var besviken för nu får han inte spela ihop med Lisa längre utan bara enskilt.Intresset har nog svalnat lite för fiolen det senaste året tyvärr. Annars är det väl som vanligt här hos mig dagarna går och jag håller på att bli knäpp av att gå hemma. Kramar till dig!

http://charlottas.bloggagratis.se

 
christel

christel

27 augusti 2008 07:58

Så trist o inte må bra o få reda på orsaken...Skönt o höra att du gör nåt åt det o inte som jag brukar, bara vänta o tror att allt går över haha... Blev klar med cyton igår så nu väntas snart några dagars helsike me biverkningarna men va gör väl det, det var ju sista gången (gud förbjude annat). Sköt nu om dig o Lycka Till med provsvaren. Va rädd om dig o tat lugnt på jobb. Kram från christel

http://www.kristallen.blogg.se

 
Christa

Christa

27 augusti 2008 08:08

Nu du... Nu blir det kattbilder o film hejvilt hos mig ett tag framöver.
FIck hem mina sötisar igår.
Hoppas du mår bra idag..
Kram

http://hissen.blogg.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

27 augusti 2008 20:03

Vil bare ønske deg en fin kveld, og håper at du har det bra:)

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Ovido - Quiz & Flashcards