Alla inlägg den 23 februari 2008

Av eva - 23 februari 2008 12:00

Nu har det bara hoppat in en bild på mitt lejon igen. Och när jag väljer redigera inlägg, så finns det ingen bild där. Bara min text, men när jag kollar min blogg så finns det både bild och text. Fråga mig inte varför eller hur det har gått till. FÖR DET HAR JAG INGEN ANING OM! Nä, nu sticker jag ut och lämnar tekniken åt dess öde, för den gör ju ändå som den vill.

Av eva - 23 februari 2008 11:47

God förmiddag!

Har haft sovmorgon idag. Både jag och mitt lejon sov till klockan 9. Fast vi har sovit dåligt i natt, vi skyller på fullmånen både lejonet och jag.

Från det jag vaknade tills nu, ja nästan i alla fall. Har jag pratat i telefon. Först ringde min bästa väninna. Hon bor i England, så det är inte så ofta vi hörs och ses. Det blev ett långt samtal. Hennes son som snart är två år, skulle också prata med mig. Han är heltokig i brandbilar, så jag hade skickat honom en brandmans t-shirt. Den var han överlycklig för. När han öppnade paketet och såg vad det var så sa han bara WOW. Nu skulle han tacka mig. Han sa "dänk jo" = thank you. Jag fick också ett antal pussar genom telefonluren.

Jag hinner inte mer än att lägga på luren förrän nästa samtal kom. Automatisk återuppringning finns det något som heter. Det betyder om någon ringer till mig och det är upptaget, så kan den personen trycka på en siffra och lägga på. Så fort jag lagt på luren, ringer det igen och då är det personen som har automatisk återuppringning i andra änden. Så har jag alltså tillbringat min förmiddag.

Nu tänker jag fly från telefonen och gå ut på en långpromenad. Solen skiner och fåglarna kvittrar. Hoppas det är fler i vårt avlånga land som får njuta av underbart vårväder idag.

Ha en bra lördag och glöm inte carpe diem. Kram på er allihopa

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards