Alla inlägg den 29 februari 2008

Av eva - 29 februari 2008 18:00

På vår skola har vi en "inofficiell regel": på fredagarna har vi kjol på oss. Så iklädd kjol promenerade jag iväg mot bussen. Efter några meter kom jag på att jag var en halv timme försent ute. På fredagar börjar jag nämligen en halv timme tidigare än de andra dagarna. Det var bara att plocka fram mobilen och ringa och säga att jag glömt bort att det vara fredag idag. Trots att jag hade kjol på mig, vilket jag aldrig annars har. Pinsamt!!!


Anledningen till att jag börjar tidigare på fredagar är att klassen har idrott. Jag har speciellt ansvar för en kille i klassen, så jag är med i killarnas omklädningsrum. Idag när jag kom in i deras omklädningsrum syntes det direkt att jag inte varit  med när de bytt om. Kläderna låg slängda direkt på golvet eller bänken. Inte ett klädesplagg, förutom jackorna, hängde på krokarna. Jag är nämligen stenhård på att de ska hänga upp sina kläder, för att de ska bli lättare att hitta dem sedan. Idag blev det lite letande efter stumpor och kalsonger för en del pojkar. Jag hjälpte inte till!!! Utan sa bara att kläderna är där ni lagt dem :-) 


Denna skoldag avslutades med den traditionella innebandymatchen mellan årskurs sex och lärarna. Sexorna vann med 11 - 5. Ni kan ju tänka er vilket öronbedövande ljud, läs gap och skrik, det är i vår lilla sporthall när cirka 200 elever står och skriker: "HEJA SEXORNA!!!" 


Jag fick skjuts hem av en arbetskamrat. Hon sa att hon hade bråttom hem, men att jag fick åka med och sedan gå hem från henne. Jag tackade ja, eftersom det bara är dryga halvtimmen hem till mig från henne och det var underbart vårväder ute. Solen sken och värmde mitt ansikte när jag gick. Jätteskönt!!!


Ha en underbar fredagskväll alla mina bloggvänner. Kram

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards