Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Ännu mer elände

Av eva - 19 juni 2008 08:59

Jag ska till tandläkaren!! Ska alldeles strax cykla iväg till tandläkaren. Idag ska hon rotfylla min tand :-(   På ett sätt känns det rätt så tryggt, trots allt, att gå dit. Jag vet att hon ger mig bra med bedövning samt att jag vet, att det bara är för mig att höja handen så slutar hon. Så jag ska nog överleva denna dag.


Innan jag går hemifrån brukar jag alltid kolla var lejonet håller hus och säga hej då till honom. Men idag kunde jag inte hitta honom. Till slut var jag övertygad att han låg under badkaret. Den "knäppskallen" kan bara krypa in under badkaret, men har inte förstått hur han tar sig därifrån. Men det var alldeles tyst under badkaret och tyst var det också i resten av lägenheten. Men till slut hittade jag honom här.

Ha en bra dag och glöm inte: Carpe diem. Kram till er alla.


 
 
Christa

Christa

19 juni 2008 09:21

Hahaha... Ditt Lejon är bara för gosigt.
Du är modig som ska till tandläkaren. Håller tummen att allt går smidigt. Har själv en så fruktad tandläkarskräck att jag har gått hos specialist tandvården där jag får sova när dom gör ngt i min mun.

Kram
Christa

http://hissen.blogg.se

 
Myrten Trisse Buffis o Chips

Myrten Trisse Buffis o Chips

19 juni 2008 10:41

Men va?! Ska du fira Midsommar i den påsen?
Nej nu blir det fart...såg de påsar husse köpt hem med mat igår, och däri fanns det mycket gott!
Vi ska nog se till att få med av det hela.
Jag låg på datastolen nu när matte kom upp och då fick jag välja mellan att ligga kvar efter att ha skrivit eller genast leta upp en annan plats att ligga på, valet var enkelt...;=)
Nu får du allt komma upp ur påsen och starta midsommaren....
Mjao Mjao från Trisse, de andra 3 hälsar också.

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

19 juni 2008 11:17

hej, tur du hittade Lejonet men mindre tur att gå till tandläkaren. Hoppas det gick/går bra. Jag är nog snart tillbaka på min blogg, börjar bena av en sak i taget med faster och det är bra. Tur att maken kan ta en del han också, annars hade jag nog glömt hälften.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Helena

Helena

19 juni 2008 11:50

Jag såg inte kissen förrän jag läst färdigt hela inlägget. Då ser jag att katten ligger ju där, längst ner. Nästan kamoflerad.
/Helena

http://www.marihelena.net

 
Carina

Carina

19 juni 2008 21:33

Hej!
Undrade vad det var i påsen,trodde det var ull+garn och blev nyfiken av vad du gjort av detta material.Tänkte att det kommer en bild lite längre ned på sidan.
Vad skönt och tryggt han sover din "dummer"
Ha,en bra helg!

http://pysselsida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Ovido - Quiz & Flashcards