Alla inlägg den 16 juni 2008

Av eva - 16 juni 2008 16:01

Idag fick jag ett paket med posten. Det innehöll "Tillbaka på Blossom Street" av Debbie Macomber. Det är en fortsättning på boken "Butiken på Blossom Street".


Denna bok har jag väntat på i evigheter. Ringde förlaget förra veckan, för jag började verkligen fundera på om jag beställt den eller inte. Ibland sviker minnet mig och jag glömde spara kvittot på beställningen. Jo då, boken var beställd, men de har bara utskick en gång i månaden och jag hade lyckats beställa precis efter ett utskick.


Här har det regnat större delen av dagen, välbehövligt faktiskt. Men jag har inte lycktas pricka in uppehåll för att ta mig till posten. Ska göra ett försök när jag loggat ut härifrån.


Ikväll ska jag till en arbetskamrat. Vi ska avtacka vår arbetsenhetsledare. Meningen var att vi skulle ha picknick i Stadsparken, men vädret är inte på vår sida så vi tar det säkra före det osäkra och invaderar hemmet till en i arbetslaget. Hon har varit min ae-ledare i sju år, alla år jag varit på nuvarande skola. Hon har varit jätteduktig som ae-ledare, så hon kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Hon ska börja jobba som rektor på en annan skkola i vår kommun och jag önskar henne lycka till med nya jobbet.


Ha en skön kväll. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards