Direktlänk till inlägg 3 mars 2008
Till frukost brukar jag äta två kokta ägg. Kokar naturligtvis dem tillsammans och spolar av dem i kallt vatten exakt lika länge. Men när det är dags att skala äggen, så går det jättebra med det ena. Men när jag skalar det andra ägget, så fastnar ägg i skalet och det är inte alls lika lätt att skala. Varför är bara ett ägg svårskalat? Bägge äggen kokas ju samtidigt och det sköljs av lika länge. Detta händer nästan varje dag. Så nu undrar jag: är det någon som har lösningen på detta mysterium? :-)
Nä, allvarligt talat. Ha en underbar måndag. Carpe diem. Kram
Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har. Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg. Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...
Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär. Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...
Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...
Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|