Alla inlägg den 6 mars 2008

Av eva - 6 mars 2008 16:48

I morse när jag stod och väntade på bussen för att åka till jobbet, såg jag en nummerlös buss komma. Jag brydde mig inte om den, tog för givet att det var en buss som ej var i trafik. Men bussen stannade och chauffören öppnade dörren och frågade: ska du inte med idag?


Det visade sig vara min buss, men den var inlånad från ett annat bolag så det gick inte att få fram busslinjens nummer. Jag trodde att man bara tryckte fram de siffror man skulle ha och så stod det det längst fram på bussen. Men så lätt var det inte. Nä, allt ska gå via dator!  Denna inlånade buss kör annars i en annan kommun och där finns ingen linje med samma nummer som min buss, därför kunde chauffören inte få fram något nummer i displayen framtill på bussen. Varför ska allt vara så krångligt??!!


Det är tur att det är ett litet gäng chaufförer som kör min linje och att dessa känner igen sina passagerare. Jag har till och med fått åka gratis, när jag glömt busskortet hemma. Snacka om service.


Jag ska väl förtydliga att det är en länsbuss jag åker med. Jag jobbar ute på en skola på landsbygden.


Ha en bra kväll allihopa. Kram


Av eva - 6 mars 2008 13:35

Ja,detta skrev jag på en stor lapp idag och satte upp på ytterdörren till skolan. Med jämna mellanrum gör de små djuren besök hos barnen här på skolan. Peppar, peppar ..... jag har aldrig under mina år inom barnomsorgen och skolan själv råkat ut för det. Men bara att skriva en sådan lapp gör att det kliar i håret. Och på hur många av er läsare kliar det just nu ? :-)

Konstigt att man kan reagera så. Nu ska jag ta en eftermiddagslur, behöver det.

Vi hörs senare. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards