Alla inlägg den 14 mars 2008

Av eva - 14 mars 2008 17:33

Idag anordnade skolans musiklärare "Småstjärnorna". Alla elever i årskurs 3-6 som ville hade fått anmäla sig. 13 olika bidrag i varierande form visades upp. Det var sång, dans, minicirkus, akrobatik mm.


Skolans övriga elever var publik och elevrådet var jury. Uppvisningen var på förmiddagen och den spännande prisutdelningen var efter lunch. Det blev en lååång väntan. Det var bara första, andra, tredje och delad fjärde plats som gällde.


Årets vinnare var en 10-årig tjej, som rockade med rockringar till musik. Som mest hade hon tre rockringar i gång samtidigt. Hon var helt otrolig! Verkligen kul att hon vann. Hon var den enda som uppträdde ensam.


Sådana här saker som hela skolan deltar i, är jättekul. Det stärker gemenskapen mellan alla elever på skolan. Vi är en relativt liten skola. Cirka 240 elever i årskurs F - 6.


Ha en skön fredags kväll. Kram

Av eva - 14 mars 2008 16:55

och mera papper. Började sortera papper igår eftermiddag och det tog längre tid än jag trodde. Usch, sista tiden har jag varit dålig på att sätta in papper i pärmar, så jag tror att en del papper hunnit med att föröka sig. Det tar alltid lång tid för mig att sortera papper, för alltid hittar jag något intressant som jag MÅSTE läsa in det ska in i pärmen eller slängas. Hittade också ett antal smålappar med namn och telefonnummer, som måste in i telefonboken innan lappen slängs.


Jag sitter med i styrelsen i bostadsrättsföreningen där jag bor. Jag är sekreterare, så en hel del papper var angående diverse olika saker vi tagit upp i styrelsen.


Att hålla på med papper tycker jag är rätt roligt. Är noggrann och ordentlig av mig och är duktig på att organisera. Men jag skulle aldrig kunna tänka mig att ha det som yrke. Nä, tacka vet jag "mina" barn på skolan.


Hade tänkt att skriva mer igår, men som sagt var: jag fastnade i pappershögen :-)


Ha en skön fredagskväll. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards