Alla inlägg den 12 mars 2008

Av eva - 12 mars 2008 16:51

En kväll med dimma, rusk och pangasiusfilé till middag.

I dagens tekniska värld är det ingen idé att ställa frågan: vet du vad pangasiusfilé är? För svaret har ni alla ett par knapptryck borta. Så det är väl lika bra att jag avslöjar att det är en fisk, även kallad hajmal. Fiskas utanför Vietnam och den har ett vitt, fast kött. Smakar inte så mycket, så jag kan tänka mig att barn gillar den. Den går bra att tillaga både på spisen, koka eller steka, eller i ugnen. Jag stekte den, med endast salt och vitpeppar på. Jättegott. Och eftersom även denna måltid stannade i magen, så har jag friskförklarat mig själv från magsjukan och ska gå till jobbet i morgon.

Ha en bra kväll. Kram


Av eva - 12 mars 2008 11:54

Sent igår kväll, efter att jag gått och lagt mig, började verkmästarn i magen leva rövare. Det blev ett antal vändor mellan sängen och toaletten.

Lyckades sova några timmar, både verkmästarn i magen och jag. Ringde till jobbet vid 6-tiden i morse och lämnade ett meddelande på telefonsvararen om att jag skulle vara hemma idag. Sedan sov jag ett par timmar till.

Har nu fått i mig lite the och smörgås och det har stannat kvar i magen. Skönt! Ska nu vila ett tag till. Känner mig lite matt i kroppen.

Önskar er alla en toppendag. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards