Alla inlägg den 22 mars 2008

Av eva - 22 mars 2008 15:20

I påskveckan fick jag sista Harry Potter-boken som ljudbok. Jag lovade mig själv att inte börja lyssna förrän påskhelgen. Jag vet att när jag börjar, så har jag svårt att sluta. Påsken med ledighet var därför ett bra tillfälle att börja lyssna på boken.


Igår eftermiddag satte jag igång. Lyssnade på de tre första av 22 cd-skivor. En cd- skiva är drygt en timme lång. Jag kan inte med ord beskriva hur bra jag tycker den är och till alla er som inte läst böckerna om Harry Potter säger jag bara: LÄS DEM!


Har nu precis kommit hem från ICA Maxi. Var där och storhandlade, så nu ska jag och Harry Potter fixa lite mat. Tänker göra en stor sats med köttfärssås och koka pasta så att jag kan frysa in matlådor, en hel kyckling ska in i ugnen.


Ha en skön Påskafton. Kram

Av eva - 22 mars 2008 10:34

Ja, nu är jag hemma igen efter ett besök på Blåkulla. Det värsta var innan resan började. Jag var ju tvungen att färga min katt svart, så att han inte skulle bli utskrattad när vi kom till Blåkulla. Men nu är han gul och fin igen. På Blåkulla var det trevligt, träffade många kända och okända häxor.


Önskar er alla en fortsatt trevlig Påsk. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards