Alla inlägg den 25 mars 2008

Av eva - 25 mars 2008 19:14

Under påsklovet, så jobbar jag på skolans fritids. Vi har två fritids-avdelningar. Idag tog den andra avdelningen hand om barnen, så att vi fick städa på vår avdelning.


Jag tog mig friheten att städa mitt eget skrivbord i vårt gemensamma arbetsrum. Jag har knappt suttit vid mitt skrivbord, sedan jag blev sjukskriven i maj förra året. Men konstigt nog så har pappershögarna växt. Jag har sorterat in i pärmar och slängt en massa papper. Inte behöver jag ha kvar ett protokoll från elevrådsmötet i mars 2006! Till slut kom faktiskt mitt skrivbord fram. Jag som nästan trodde att det hade försvunnit, eftersom jag inte sett det på så länge :-)


Vi hade lovat kökspersonalen att själva fixa lunch idag, eftersom de skulle skura golvet i matsalen med skurmaskin. Vi grillade hamburgare och satt utomhus på skolgården och åt. Det var jättemysigt och barnen uppskattade det, maten mer än att behöva sitta utomhus i solskenet.


I morgon ska jag jobba heldag och blir då ledig på torsdag. I morgon eftermiddag har vi bokat skolans gymnastikhall. Det om något är uppskattat.


På min lediga dag = torsdag har jag bokat date med tvättstugan. Skönt att kunna göra det en vardag och slippa boka en lördag eller söndag.


Tyvärr har jag inte tid att kika in hos er ikväll :-(   Men jag önskar er alla en skön kväll. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards