Direktlänk till inlägg 12 mars 2008
En kväll med dimma, rusk och pangasiusfilé till middag.
I dagens tekniska värld är det ingen idé att ställa frågan: vet du vad pangasiusfilé är? För svaret har ni alla ett par knapptryck borta. Så det är väl lika bra att jag avslöjar att det är en fisk, även kallad hajmal. Fiskas utanför Vietnam och den har ett vitt, fast kött. Smakar inte så mycket, så jag kan tänka mig att barn gillar den. Den går bra att tillaga både på spisen, koka eller steka, eller i ugnen. Jag stekte den, med endast salt och vitpeppar på. Jättegott. Och eftersom även denna måltid stannade i magen, så har jag friskförklarat mig själv från magsjukan och ska gå till jobbet i morgon.
Ha en bra kväll. Kram
Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har. Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg. Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...
Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär. Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...
Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...
Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|