Alla inlägg den 15 april 2008

Av eva - 15 april 2008 13:12

Träffade en underbar kvinnlig tandläkare som var väldigt förstående. Jag talade om att jag var smärtkänslig och då sa hon: då lägger jag en ordentlig bedövning. Och det gjorde hon! Hon gav mig också tipset att ta med en

mp3-spelare så slipper jag höra den vidriga borren.  Har visserligen ingen mp3-spelare men jag har en bärbar cd-spelare, så den ska med nästa gång laddad med rockmusik. Visserligen är jag ingen älskare av rockmusik, men tänkte att det skulle överrösta tandläkarborren.


Idag gjorde tandläkaren en tillfällig lagning av en kindtand. Den ska sedan rotfyllas, vilket sker om en månad. Lika bra att boka tid idag, annars blir det aldrig gjort.


Snart får jag äta :-)   Den tillfälliga lagningen måste stelna ordentligt i munnen innan jag kan äta, men snart så.


Ha en bra eftermiddag. Kram

Av eva - 15 april 2008 08:59

Måste erkänna att jag inte blivit smittad av Sissi. (Förlåt att jag trodde smittan kom från dig, Sissi).  Jag har tandvärk och troligtvis feber pga den. Men det satt långt inne att inse det. Jag har nämligen tandläkarskräck!


Jag har varit så modig att jag ringt till tandläkaren och klockan 11.40 idag ska jag få komma dit. Fick inte min tandläkare eftersom jag fått en akuttid, så jag hoppas hon är förstående.


Om jag överlever tandläkarbesöket så återkommer jag i eftermiddag. Ha en bra allihopa. Carpe diem. Kram

Ovido - Quiz & Flashcards