Alla inlägg den 28 april 2008

Av eva - 28 april 2008 18:04

I förra veckan fick jag en kommentar av Charlotte där hon inbjöd mig till ett lotteri  på hennes blogg. Bland annat kan du vinna min man stod det. Vad i allsin dar har Charlotte nu hittat på, tänkte jag. Har hon tröttnat på sin man?  Men jag var ju jättenyfiken så jag klickade på namnet och hamnade hos Charlotte Silfverberg. Inte den Charlotte jag trodde det var, min bloggvän även kallad Lotta, men Charlotte med lotteriet kom jag till.


Jag gillar att delta i lotterier, men vinner aldrig. Fast jag får nog börja skriva att jag vinner sällan. Jag vann ju en tändsticksask av Anita och jag vann faktiskt ett pris på Charlotte Silfverbergs blogg också. Jag skulle välja ett av tre priser och tala om varför jag ville ha det priset. Nu kommer jag inte ihåg vad priserna vad, förutom det jag ville ha. Och det var en bok av Somaly Mam, en av de nominerade kandidaterna till Jordens Barns Pris. Jag skrev att jag ville vinna boken eftersom jag jobbade på en skola som är väldigt engagerad i Jordens Barns Pris. Och idag fick jag reda på att jag vunnit boken. YIPPEEE!!! Boken handlar om hennes arbete för att rädda unga flickor som säljs som slavar till och på bordeller i Kambodja.


Det passar jättebra med en ny bok, för igår läste jag ut Butiken på Blossom Street. Jag säger bara en sak: den var kanonbra!!! Tack Sissi för tipset.


Ha en bra kväll allihopa. Nu ska jag maila min adress till Charlotte Silfverberg, så att hon kan skicka mitt pris till mig.


Kram



Ovido - Quiz & Flashcards