Alla inlägg den 7 maj 2008

Av eva - 7 maj 2008 13:59

Måndag till och med torsdag denna vecka har eleverna i årskurs 1-3 fått valt själva vad de vill syssla med under förmiddagarna. De fick välja fem alternativ på en lista med 15 olika saker och sedan fick de två stycken aktiviteter. En aktivitet var måndag och tisdag och sedan fick de något annat onsdag och torsdag.


De kunde bland annat välja mellan matte, cykelutflykt, dans, brodera, träslöjd, bollsport, kinesiska, skrivarverkstad, min hembygd, matte, textiltryck, bild, naturen + något mer.


Det har fungerat jättebra och alla barnen är jättenöjda och glada. 


Min pojke hade matte på måndag och tisdag. Då fick de välja mellan diverse olika mattespel både på datorn och vanliga, sudoku, prick till prickuppgifter mm. Jag försökte få honom att upptäcka förtjusningen med sudoku, men det gjorde han inte :-(


Idag har vi tillbringat förmiddagen i träslöjden. Det var lääänge sedan jag befann mig i en träslöjdssal. De yngsta barnen fick göra djur utifrån klossar. Min pojke började göra en giraff, men den är inte riktigt färdig än. Morgondagen ska vi också tillbringa i träslöjden.


Ha en bra eftermiddag. Kram



Ovido - Quiz & Flashcards