Alla inlägg den 8 maj 2008

Av eva - 8 maj 2008 19:00

Nä, jag sitter inte här och försöker hitta ord som rimmar. Utan detta är IRL.


I eftermiddags när jag kom hem, så glömde jag ta bort foten när jag öppnade entrédörren. Jag lyckades slita upp en skinnbit, men den lossnade inte så jag satte plåster över för att slippa ha ett köttsår. Men nu ser jag att tån bara blir blåare och blåare. Plåstret täcker minst halva tån, men den del av tån som syns är BLÅ. Och det gör fruktansvärt ont! Så kan det gå när man tar av sig strumporna och går barfota i öppna skor.


I morgon är jag ledig, som tur är för jag kan knappt gå och vet inte vilka skor min blå tå vill ha, eftersom jag jobbade heldag i tisdags. Morgondagen ska ägnas åt scrapbooking.


Än en gång önskar jag och mitt lejon er alla en trevlig kväll. Kram



Av eva - 8 maj 2008 18:05

Har sett så många fina bilder från olika trädgårdar på bloggarna idag. I morgon ska jag ta med mig kameran och gå ut och fota i min trädgård och lägga ut lite bilder här.


Jag önskar er alla en trevlig kväll och så hörs vi i morgon. Kram

Av eva - 8 maj 2008 16:27

Ja, även idag tillbringade jag i träslöjden. Så här blev hans giraff. Min pojke blev jättenöjd med den.


Av eva - 8 maj 2008 05:44

Till mitt lejons stora förtjusning har ett par duvor bestämt sig för att bygga bo i trädet utanför mitt vardagsrumsfönster. Det är ringduvor, så de är riktigt stora och fina. Mitt lejon sitter i fönstret och följer nyfiket allt de gör.


Jag såg dem för första gången för ett par dagar sedan. Jag såg liksom i ögonvrån hur en fågel landade på en gren och hela grenen började gunga. Det brukar inte vara andra fåglar i trädet än gråsparvar,  koltrastar och andra småfåglar. Min första tanke var att en rovfågel hade landat i trädet, men det var det inte. Det var en ringduva.


Och nu har de bestämt sig för att bygga bo där. Duvor är inga duktiga bobyggare, utan de bara slänger dit några pinnar och kvistar lite hur som helst.


I dungen mittemot mitt hus har det funnits ringduvor ett par år, men de har aldrig byggt bo i vår trädgård. Första gången jag hörde ringduvorna trodde jag det var ugglor jag hörde, eftersom de nästan låter som ugglor.


Jag önskar er alla en riktigt skön dag. Kram


Carpe diem!

Ovido - Quiz & Flashcards